resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1697
    en büyük sıkıntısı kapalı savunmaları açmada etkisiz oluşu. evet rodrigues hızlı bir oyuncu ama çalım ve pas yeteneği çok gelişmiş değil. kendisinden 2017-1018 sezonunun özellikle ikinci yarısında çok fazla verim aldık. bunun da esas sebebi özellikle deplasman oyunlarında topu rakibe bırakıp rodrigues'le kontra oynamaya çalıştık. burada farih hoca'nın ne kadar pragmatist bir yapıya büründüğünü de söylemeden geçemeyeceğim. takım orta sahada top yapamayınca şimdiye kadar ki felsefesine çok uymayan bir sisteme geçti. hoca yaşlandıkça kendini geliştiriyor, gerçekten takdir edilesi.

    neyse tekrar rodrigues'e dönecek olarak, önümüzde ki sene daha fazla topu tutan ve çok adamla yarı sahada oynayan bir galatasaray göreceğimizi göz önünde bulundurursak kendisinin satılması mantıklı olur. mantıklı olmasının diğer de sebebi hem uefa'dan gelecek al-sat cezası hem de yabancı sınırı.

    kendisini 20 milyon'a satıp yerine trezeguet ve emre mor'u alsak , daha bütçemizde 12 milyon yer kalır. ayrıca bu oyuncuların çalım yeteneklerini daha iyi olduğu için daha fazla işimize yarayabilirler.

    gönül ister ki hem rodrigues hem de trezeguet olsun ama şuan namümkün. umarım iyi bir fiyata bir an evvel satarız :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın