• 195
    forma arkasında yazan isim: sasa ilic
    forma numarası: 22

    97 doğumluyum. ailecek galatasaraylıyız, futbolla büyüyorum. akıl yeni ermeye başlıyor, yaşım 8-9. sokakta deli gibi top oynama yaşlarının bir nevi başlangıcı yani. sokaklarda hepimiz bir futbolcu beğeniyoruz kendimize. kim hangi futbolcuları alıyordu hatırlamıyorum tabii, o yılların kadroları çokta aklımda değil açıkçası. benim o dönemde seçtiğim tek futbolcu var. sarışın, cılız on numara desen tam değil, forvet desen hiç değil. kimse de almıyordu onu, ben seçimimi yapmış, rahatça topumu oynuyordum. kendisi tabii ki de sasa ilic.

    küçük dayımla da aram çok iyidir, amma velakin kendileri koyu beşiktaşlı. spor konuşmayı sever, etrafındakileri beşiktaşlı yapmaya çalışır.* ben kanar mıyım bunlara, ikna edemedi tabii. sonrasında sağ olsun, doğum günümde bir formayla çıkıp geldi. sarı-kırmızı, 22 numara. çok defa bahsettiğim, dilimden düşmeyen oyuncunun forması.

    o formayla çok defa sokakta oynadım. hatta sokakta oynadığım tek forma kendisidir. ilic sadece 2 yıl durup gittiğinde de çok üzülmüştüm. hem doya doya izleyemediğimiz için hem de bu anımdan ötürü benden her zaman yeri farklı olan futbolcu.

    ek bilgi: oyuncu bizle 71 maça çıkıp 25 gol 9 asistlik performans göstermişti.* kendisi 40 yaşında olmasına rağmen hala partizan'da oynamakta.

    1 dakikada 2 gol attığı efsane 10 aralık 2005 galatasaray beşiktaş maçı: https://www.youtube.com/watch?v=vyDt3B5MjJ4

    http://gss.gs/5sR.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın