resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2205
    çok enteresan oyuncu. ben mi yanlış hatırlıyorum diye eski girdilere baktım. 2014 yılında olası transferine çoğu yazar hemfikir. yazarları geçiyorum, tüm spor kamuoyu hemfikirdi. biz almasak beşiktaş, beşiktaş almasa fenerbahçe alacaktı. yabancı sınırı türk spor camiasını nasıl bir moda soktuysa artık bu oyuncunun kalitesi hakkında inanılmaz bir uzlaşma sağlanmıştı.

    verilen bonservis maliyetini çoğu insan makul buluyordu. hatta telles'e bu kadar vermişken 6-7 bandına bile çıkılabileceğini yazanlar da var. gökhan gönülle karşılaştırmalar, potansiyeli, defansif ve ofansif yönleri vb. neler var.

    bu adam 3 büyüklere karşı oynanan maçlarda da inanılmaz oynuyordu. hangi maç olduğunu hatırlamıyorum fakat 2013-2014 sezonunda oynadığı bir beşiktaş maçı var, resital diye kalmış aklımda. keza bize karşı, fenerbahçeye karşı da çok iyi maçlar çıkartmıştı.

    açık ve net olarak söylüyorum. tarık çamdal transferi türk futbolundaki en acayip transferdir. bak ozan tufanlar, mehmet topuzlar, tabatalar ile de karşılaştırıyorum. bunların hepsinin transferi öncesi evet hayır anketi yapsanız, hiçbiri türk kamuoyunda tarık çamdal'ın transferi öncesi ulaştığı mertebeye ulaşamaz. aynı şekilde böyle bir ortak kanaat oluşarak transfer edilip böylesine dökülen bir oyuncu da yok. akıl sır erdirilemeyecek bir konu. tez olarak incelenmeli kesinlikle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın