Türkiye Süper Lig 13.Hafta Maçı
3 - 0
  • 134
    --- alinti ---

    maçın kahramanı fink desem, nasıl bir maç olduğu konusunda bir fikir oluşabilir mi? biraz daha açıklama yapmak gerek, peki. fink alexle adam adama oynadı, tuvalete bile onunla gitti desem. evet bu biraz daha açıklayıcı oldu. fink, alexe pijamalarını giydirip kulağına ninni söyleyerek uyuttu. bir de çok güzel gol attı fink.
    mustafa denizli çok sever bu tip markaj yaptırmayı. önemli maçlarda mutlaka bir adam adama markaj koyardı eskiden de. özellikle avrupa kupası maçları ve derbilerde.
    bu defa çok haksız bulmuyorum musatafa hocayı. fenerbahçe baskılı oynayabilen bir takım değil. bütün takım idare ediyor, özellikle cristian ve emre takımı ayakta tutuyor. alex’in yaptıklarıyla kazanıyordu fenerbahçe. bir de volkanın formda olması bu güne kadar getirmişti fenerbahçeyi.

    oyunu ileride tutması gereken kazım kendi standardında kalınca ve alex kendisine hiç destek vermeyince fenerbahçe duvar tenisi oynamak zorunda kaldı. girilen pozisyonlarda gökhan gönülün olması bir şeyleri açıklar sanırım.
    beşiktaş sezon başından beri çok tempolu ve micadeleci bir oyun oynuyor. organizasyonluk ve kimin ne yapacağını bilmeden oynaması istediği sonuçları almasına engel oluyordu. dün de öyle oynadılar aslında. güzel zamanlarda gol buldular ama. fenerbahçe ise karşısında tempolu ve mücadeleci takım olduğunda siniyor ve bekliyordu sezon başından beri. kaderlerine razı oldular.
    bundan sonrası her iki takım içnde karanlık aslında. fenerbahçenin eksikleri kazandıkça göz ardı edildi bu güne kadar. beşiktaş için de benzeri bir durum oluşursa bu galibiyetle sezonun geri kalanında zor günler bekliyor.
    nasıl olursa olsun arka arkaya hem trabzonspor hem fenerbahçeyi yenmek büyük başarı beşiktaş için, yeter ki halının altına süpürülmesin sorunlar.

    fenerbahçe ise dağılabilir bu maçtan sonra. saha içinde bir birine diş bileyen oyuncular var fenerbahçede. kimisi canını dişine takıyor kimisi saklanıyor. bu da saha içinde arızaya sebep oluyor. zor günler var fenerbahçenin önünde.

    --- alinti ---

    http://captano.blogspot.com/
App Store'dan indirin Google Play'den alın