• 2
    sürekli fatih terim'e sallamak için pusuda bekleyen yazar. eminim keşke şampiyon olamasaydık da rahat rahat fatih terim'e sallasaydık diye iç geçiriyordur. biz biliriz böyle tipleri, kendilerini elit sanarlar, futbolu en çok kendilerinin bildiğini düşünürler. muhtemelen kendisi zamanında hoca kovulup mancini geldiğinde taklalar atmıştır sevinçten galatasaray'a "yakışan" hoca geldiği için. atkıyı güzel bağlıyor yakışıklı adam şekil falan ya ondan. aynı şekilde tudor için de methiyeler düzer bu elitist taraftarlar ki bu arkadaşa da baktım tudor'a haksızlık edildiğini falan söylemiş ve şöyle bir entrysini gördüm.

    --- alıntı ---
    kendisinin galatasaray'ı fatih terim'in galatasaray'ının kat be kat önündeydi. görmemek için azılı bir farih terim lobicisi olmanız lazım.
    --- alıntı ---

    kat be kat önündeymiş igor tudor'un galatasaray'ı. nasıl gülsem bilemedim buna. aslında yazmaya bile gerek yok da büyük maçlarda nasıl şamaroğlanına döndüğümüzü çabuk unuttu insanlar igor tudor denen çakma td zamanında. 8 maç 1 puan. ve atılmış sadece 1 gol. deplasmanlar desen aynı. insan ilişkisi 0. size elit!, atkısını düzgün bağlayan, karizmatik hocalarla mutluluklar. açın blok yazın uzun uzun saçma sapan yazılar, yeter ki bize bulaşmayın. biz galatasaraylı fatihle mutluyuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın