• 513
    dursun özbek denince aklıma gelen rezilleri oynadığımız transfer sezonu. ibrahimovic diye taraftarın oyalandığı ama ne ibrahimovic'in geldiği ne de ihtiyaç olan hiçbir mevkiye gerekli transferlerin yapılmadığı bir sezon olarak sonuçlandı. bu süreçte eğer dursun özbek pinokyo olsaydı söylediği yalanlardan ötürü burnu arşa değerdi.

    bu sezon, bruma, melo ve alex telles gibi oyuncuların gönderildiği, sabri sarıoğlu'yla sözleşme uzatılıp jem paul karaca ve bilal kısa gibi oyuncularla sözleşme imzalanan efsane sezon. lige bu sezonun ardından defanssız, orta sahasız ve forvetsiz başlamıştık adeta. hakan balta orta sahada falan oynamıştı o derece çaresiz kaldığımız anlar olmuştu. üstüne bir de faks skandalı yaşanmış olup kevin grosskreutz isimli kanat oyuncumuzdan transferi süresinde tamamlanmadığı için zerre kadar faydalanamamıştık.

    fenerbahçe'yse bu süreçte defanstan forvete taş gibi takım kurmuştu. hiç unutamıyorum lige van persie / fernandao forvet rotasyonuyla başlamışlardı. bizdeyse burak kıskanır diye forvet transferi yapılmamış, burak / umut ikilisine kalmıştık. futbolcuya dayalı düzene inanılmaz prim veriliyordu. mario gomez ismi ilk olarak bize gelmiş ama muhteşem(!) hocamız tarafından veto edilmişti.

    işin ilginç tarafı bu kadro süper ligi güç bela altıncı sırada bitirmesine karşın cl gruplarında en azından 3. olup uefa'ya kalabilmişti. dursun / hamza / cüneyt yerine iş bilen birileri olsaydı belki dördüncü yıldızı taktığımız ve taraftarın ateşli olduğu dönemde birkaç transferle bizi gene gruplardan çıkarabilirdi. en çok içimde kalan sezonlardan birisidir dördüncü yıldızı taktığımız sezonun ertesi. roma imparatorluğu bile böyle çökmemişti. vasıfsız adamların nasıl bir çuval inciri berbat edebileceğini yaşayarak gördük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın