resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1060
    kendisinden fazla haz etmem ama kendi beyanına göre mustafa cengiz kendisine 2 yedek üye ile birlikte benim listeme gel demiş, kendisi bunu reddetmiştir.

    --- alıntı ---

    adnan öztürk, yaptığı açıklamada "mustafa cengiz başkan ile seçim sürecinde görüştük. 10 dakika kadar sürdü. birlikte güçlü bir liste oluşturalım dedim. biz hazırız dedim. sonra iş yerime gittim. telefonum çaldı. bana 'sen ve 2 yedek üye gelsin, listemize girin' teklifi geldi. ben de 'bunu duymamış olayım, yoksa çok ağır konuşurum' dedim ve kapattım telefonu. sonra da kendi listemizi oluşturup aday olduk zaten."

    --- alıntı ---

    açıklamasının doğru olup olmadığı hakkında bilgim yok, aynı zamanda adnan öztürk yalan söylemiş diyecek bir yalan makinem de yok. ama şayet mustafa cengiz'le anlaşsalar ve cengiz'in listesinde seçime girseydi bu sefer mustafa cengiz mi tu kaka olacaktı adnan öztürk'ü listesine aldığı için ? ya da mustafa cengiz'e oy verenler hain mi olacaktı ?

    dursun özbek'ten ben de nefret ediyorum ve asla seçilmesini istemiyorum. ama aynı zamanda galatasaray'a en fazla yarar getirecek yönetimin seçilmesini istiyorum. evet mustafa cengiz baskın seçimde dursun'un karşısına çıkıp 3 yıl daha galatasaray'ı sömürmesini engellemiştir ve bu yüzden büyük saygıyı hak ediyor. ama sırf bu yüzden burada duygusal davranıp körü körüne mustafa cengiz'in her yaptığı doğrudur, kimse aday olmasın mustafa cengiz direk 3 sene daha başkan olsun düşüncesini de doğru bulmuyorum.

    2 gündür sözlükte ve sosyal medyada öyle önyargılı ve çoğunlukla araştırmayıp bilgi sahibi olmadan yapılan yorumlar görüyorum ki yok ozan korkut dursun'un adamıymış, yok ocakta yemeyip aday olmamış, yok divan başkanı sucukçuymuş. ha bütün bunlar belki doğrudur, onu da bilemiyorum ama hangi bilgiye, neye dayanarak söyleniyor kaynak da paylaşılırsa çok sevineceğim.

    ozan korkut'un trt spor yayınını dinledim ve orada kendisinin söylediği şuydu; ocak'ta dursun'un baskın seçimine karşı camianın büyükleriyle görüşmüşler duygun yarsuvat (kendisinden de hiç haz etmem), faruk süren gibi. dursun'un baskın seçimine karşı tepki olarak camianın büyüklerinin ortak bir liste oluşturup 4 aylığına, mayıs'taki seçime kadar kulübü götürmelerini talep edip, mayıs'ta da kendilerinin aday olacağını söylemişler. duygun yarsuvat'a mektup da yazmışlar bununla ilgili. ama kabul görmemiş. daha sonra da büyükler aday olmayınca mustafa cengiz'i desteklemişler ocak'ta. yani mayıs'ta aday olacakları ocak'tan belliymiş aslında.

    şimdi belki ozan korkut da burada yalan söylemiştir. bilemiyorum. ama dediğim gibi yalan makinem falan olmadığı için ozan korkut statükonun adamı, ocak'ta aday olmaya yemedi, şimdi şampiyon takımı görünce üstüne atladı gibi yorumlar yapamıyorum. sadece önyargısız ve objektif bir şekilde başkan adaylarının stratejilerine, vaatlerine bakıyorum ve böyle baktığımda da galatasaray için en mantıklı ismin ozan korkut olduğunu düşünüyorum.

    bu demek değil ki dursuncuyum ya da mustafa cengiz düşmanıyım. mustafa cengiz elini taşın altına koyarak büyük iş yapmıştır evet. bu da demek değildir ki mustafa cengiz galatasaray için tek doğrudur, hemen 3 sene daha başkan olmalıdır. sırf vefa gibi sebeplerden galatasaray'ın en kritik döneminde 3 sene görev alması yeterli midir emin değilim. galatasaray için en faydalı olacak aday kimse onun olmasını istiyorum. böyle bakınca da tekrara düşeceğim ama sporcu geçmişi, amatör branşlara verdiği önem ve spordan kazanma fikirleriyle ozan korkut daha mantıklı geliyor. neden mustafa cengiz mantıklı gelmiyor peki mesela ? yönetimde bulunduğu kısa dönemde dursun'dan kalan yığınla borcu ödemesi, uefa'ya düzgün bir sunum yaparak galatasaray'ın olası katılım cezasını önlemesi gibi örnekler mustafa cengiz'in artılarıdır. ama örneğin kadınlar voleybol'da final four'a kalınmışken ev sahipliğinin alınamaması, diğer takımlar transferleri bitirmişken transferde çok geç kalınması ve büyük ihtimal önümüzdeki sene kadın voleybol'da iyi bir durumda olamayacak olmamız, kadın ve erkek basketbol'la ilgili önümüzdeki sezon somut olarak neler yapılacağıyla ilgili bilgi sahibi olamamamız, bütçe düşürme falan deniyordu bir ara örneğin, gs briç twitter hesabının adının değiştirilip mustafa cengiz hesabı yapılması gibi örnekler mustafa cengiz'in eksileridir. cengiz'in uefa'ya yaptığı sunumda büyük katkısı olan mete ikiz de ozan korkut'un listesinde bu arada.

    neyse sonuç olarak dursun özbek'ten nefret ediyorum. galatasaray için büyük kayıp olur seçilmesi. umarım mustafa cengiz ve ozan korkut ikilisinden biri seçilir. zaten seçim öncesi bu ikiliden kimin oyunun daha fazla olacağı aşağı yukarı belli olacaktır katılacak 4000 üye arasında. bu ikiliden oyu az olanın çekilip diğer adayı desteklemesi gerektiğini düşünüyorum cengiz olur, korkut olur. ha belki çok düşük ihtimal ama bir ümit kimse çekilmese bile dursun özbek'ten fazla oy alır bir tanesi, en güzel senaryo da o olur kimsenin çekilmesine gerek kalmadan demokratik bir seçim gerçekleşir. ama bu ikiliden birisini körü körüne desteklerken diğerini tu kaka ilan etmek bence doğru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın