• 237
    3 gün kalan maç.

    http://gss.gs/ASX

    http://gss.gs/MV1

    http://gss.gs/kIT

    mübarek ramazan ayı da geldi. daha da fazla huşu ile maçı bekliyoruz. biz şu ana kadar elimizden geleni yaptık. bu yarışta kimsenin hakkını yemedik ama çok hakkımız yendi. ilahi adalet varsa ki olduğuna yürekten inanıyorum, bu maçtan da alnımızın akıyla çıkacağız. şampiyon olacağız.

    hiçbir pisliğe bulaşmadan hatta sesini çıkarmayan bir camia olarak sezon boyunca oldukça kaliteli bir duruş sergiledik. bana kalırsa hata yaptığımız zamanlar da oldu ama en son fatih terim'in akhisar deplasmanı sonrası söylediği "30 milyon galatasaray taraftarı ... " cümleleri kritikti.

    malum 24 haziran'da seçim var herkes ayağını denk alsın, bu camiayı karşınıza almayın mesajı verdi hoca. artık mesaj ne kadar yerine ulaştı göreceğiz ama %0,1'lerin bile kritik olduğu süreçte, böyle bir dönemde infialle bitecek bir sezon o 30 milyonu rahatsız eder.

    sezon boyunca özellikle evimizde oynadığımız futbolla bana kalırsa zaten şampiyonluğu hak ettik. neredeyse sıfırdan bir takımla bu yarışta buralara gelmek bile büyük iş ama şampiyonluk çok çok kritik.

    ben son yıllarda bu şampiyonluk kadar istediğim bir sezon hatırlamıyorum. 2006 ve 2012 gibi oldu.

    işin maddi kısmı ayrı, fener'le farkı 2'ye çıkarma kısmı ayrı. gerçekten de nefes almamızı sağlayacak olan bir şampiyonluk. biz nefes alırken diğerlerinin de nefesi kesilecek.

    bu açıdan sonraki yılların yarışını da etkileyecek.

    bugünlük saha içiyle ilgili yazmayacağım, zaten 2 gündür yazıyorum onları ama zaman hiç geçmiyor be kardeşim, hiç geçmiyor :(

    taraftara yazılan ilk şampiyonluk için geliyoruz!

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın