• 11582
    (bkz: kapalı lütfen sakin olalım, meşaleleri olduğu yerde söndürelim)

    şampiyonluk haftasına stresli giren sözlük. (daha doğal ne olabilir ki?)

    ben bu gerilimi seviyorum sevgili ağabeylerim, kardeşlerim. en güzel gerilim, tutkulu bir başarıya yakınken, son engel öncesi olan gerilimdir. allah başka dert vermesin. kaybedecek bir şeyi olmayanlar strese girmez. biz gerilelim, hunharca fikirleri tartışalım. birbirimizi kırmayalım.

    1 hafta sonra her şey bitmiş olduğunda galatasaray yetmezliği çekmeye başlayacağız. şu an üzerimizdeki pozitif elektriklenmenin tadını çıkaralım. muvaffakiyet bekleyen komutanlar, savaştan önce bu stres yönetiminin tadını çıkarır ve bir an evvel savaş alanına çıkmayı bekler, tevekkül eder.

    lisede öğrenciyken bir fizik sınavı öncesi akşam ankara'da yürürken şehrin bütün ışıkları omuzlarıma çöküyor gibiydi. loser olanlar ise evlerinde mışıl mışıl uyuyorlardı.

    17.05.2000'de kopenhag'da maç penaltılara kaldığında tv karşısında elim ayağım buz kesmiş, ölecek gibiydim. rahmetli annem sakinleştirmeye çalışıyordu.

    üniversitede, metallere plastik şekil verme dersinin finalinin olacağı sabah, sanki beynim bulanıyor ve beynimden kusacak gibiydim. günlerce hazırlık yaptıktan sonra, tevekkül ile allah'a teslim olmuştum.

    şimdi ise güzel bir 19 mayıs akşamı için bekleyiş içindeyiz. gerilimi, pozitif ivme için diri tutmalıyız. korku, panik, stresle işimiz yok. çalışıp, dua edip, tevekkül edeceğiz. dünya üzerindeki tüm galatasaray taraftarları olarak kenetleneceğiz. ayakta kalacağız.

    büyük zaferlerin, bizlerin olması duası ile.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın