resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1586
    terim eli değmiştir. farkı her geçen hafta görebiliyorsunuz. tek bir örnekle açıklayayım; bu arkadaş hızına çok güvendiği için rakip defansla 5 metre kala hızlanmaya başlıyordu ve böylece rakibe müdahale şansı doğuyordu yada açıyı kapatıyorlardı ve garry çuvallıyordu. şimdi rakibe 1-2 metre kala hızını artırıyor ve mükemmel seviyede olan patlayıcı gücü ile rakibi maymuna çeviriyor. zamanlamayı öğrendi/öğretildi. futbolun en önemli konusudur zamanlama, doğru yerde doğru davranışı sergileyebilmek.

    insanüstü bir hızı var, top kontrolü mükemmel seviyede ve fizik gücü de böyle uçan adamlara nazaran gayet iyi. çeviklik ve hızlanma en üst düzeyde. vuruş kalitesinde ufak bir miktar sıkıntı var ama bu konuda ilk geldiğine göre çok mesafe aldı ki buda gelişime ne kadar açık olduğunun göstergesi.

    hiç mi sıkıntısı yok derseniz evet karar verme sıkıntısı var. pas, şut veya çalım zamanlamasında bazen seçim hatası yapıyor. bunu da terim ile aşacaktır. bizim ligde uçar şampiyonlar liginde başarılı olamaz görüşüne asla katılmıyorum. garry her ligde her takıma karşı iş yapar yeterki öz güvenini kaybetmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın