resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 63
    gıpte ettiğim genç aslanımız.

    kendisiyle aynı yaştayım. ben şuan elimde sigarayla onunla ilgili yorum yaparken o hayatının en mutlu gecesinde mutluluktan uyuyamıyor.

    hep top peşinde koştum. çevrem yetenekli olduğumu söylerdi hep. merak etmeyin “çapraz bağlarım koptu yoksa galatasaray’da oynuyordum” tayfasından değilim. bir sakatlık yaşamadım. göztepe altyapısında oynarken zor geldi düzenli çalışmak ya da sosyal hayat daha tatlı geldi. ikisi de olabilir.

    ozan ile en büyük farkımız çalışma arzusu. ben soğuk bir kış sabahında yatağımda uyurken kendisi antreman yapıyordu. ben akşamın bir saati sıcak bir kafede yanımda kız arkadaşımla takılırken kendisi antreman yapıyordu. ben yaz sıcaklarında klima karşısında evden çıkmaya üşenirken kendisi antreman yapıyordu.

    emeklerinin karşılığını aldı, umarım daha çok çalışıp çok daha iyi yerlere gelir. kendisini tanımıyorum ama başarılı olmasını çok istiyorum. umarım çok daha iyi yerlere gelirsin kardeşim, kalbimiz, bütün güzel dileklerimiz seninle. emin ol birçok gencin hayalini kendi emeğinle yaşıyorsun. buraya nasıl geldiysen öyle devam et. fatih hoca’ya bizlerden bol bol selam söyle...

    yürüyedur kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın