• 146
    çok terleyeceğiz sahada futbolcularımız, kulübede imparator terim, tribündekiler, ekran başındakiler, radyodan dinleyenler, izleyemeyen ya da duyamayanlar... o kadar isterdim ki edebiyat yapmayı bu maçı konuşurken, ama öyle yoğunum ki; şu an dokunsan ağlayacak ama vakur durmaya çalışan biri gibiyim. biliyorum tam 19.00'da neye bürüneceğimi.

    ben bu takımdan razıyım bu sene efsane bir sezon yaşattılar bize şampiyon olamasalar da başımla birlikte ama olacaklar onca baskı, adilik, parasızlığa rağmen olacaklar. hani bi tabir vardır ya "yüreği görelim, galip olmasak da olur" yemin ederim her biri yürek koydu; donk çalıştı hazır oldu, feghouli'nin bir gol sevinci vardı arenada ismi haykırılırken orada galatasaraylı oldu, hissetti lan adam damarlarında cimbomu, serdar ve nando kesin uyuyamıyorlardır şu an bunu hissettirdiler bize, bu sene çok çok kıymetli.

    ağlayamıyorum ama az kaldı 21 saat kaldı ağlayacağım, hafta orada başlayacak. çok güç bir hafta olacak tüm galatasaraylılar için ama geçecek ben de naçizane izmir'e gideceğim hafta içi pazar günü aynı havayı soluyacağım, tribünde olmasam ne cimbom soluyacağım.

    oğlum gerçekten dramatize etmiyorum lan tamamen bunlar olacak zor ama olacak.

    "sen gözümün nuru
    adanmış hayatların umudu
    şanlı galatasaray"

    hedef 21, son 180: konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın