• 4
    her kongre öncesi,her başarılı dönem sırasında liseci zihniyetinin "galatasaray elden gidiyor" diye cığırtanlık yaparak yönetimi indirme ,galatasaray'ı kücültmek için yapılan plandır.
    kongre öncesi her 3 ayda bir gazetelerde nabız ölçmek,kamuoyu yaratmak adına adlar çıkartılır,eski yöneticiler köşelerinde kendi yönetim hatalarını unutup "yönetimi hataları" diye ders vermeye kalkarlar. yapılan her transfer sonrası bir radyo programına bağlanıp cok para galatasaray bunun altından kalkamaz diye edebiyat parçalarlar.sözde galatasaraylılardır ama desteklemeye gelince ceplerinde akrep varmışsına dergiye gstv'ye abone olmazlar.ama borçlar cok fazla diye divan toplantısında cığırtkanlık yapmayı kendilerinde hak götürler.

    galatasaray'ın artık bir açılıma ihtiyacı vardır liseli-taraftar acılımına .benim cefasını çektiğim , 3-5 yerden kısıp bilet parası çıkarttığıp desteklediğim galatasaray'ın geleceği böyle düşünen kişilerin elinde ve kullanacakları bir oy da olamaz. yiğit şardan'ın da dediği gibi artık galatasaray bu ceketi yırtmalıdır hem de hemen.

    biz liselilerin deyimiyle sokaktakiler neden alp yalman'ı,faruk süren'i veadnan polat'ı seviyoruz çünkü onlarda bizim içimden geldi ,liseden değil.ne büyük tesadüftür ki galatasaray bütün başarılarını da bu başkanlar zamanında gelmiştir.
    bu yüzden biz sokakdakiler galatasaray'ımıza sahip çıkmalıyız ,herkesin kelle istediği bu günlerde bu darbe planı da yardım etmemeliyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın