• 1
    galatasarayımızı her zaman ellerinin altında tutmak isteyen ve büyüyeceğine küçük kalsın ama kontrol bizde olsun mantığında olan lisecilerin kendilerinden olmayanları devirmek için yaptıkları plandır.

    bu planlar her dönem bir şekilde harekete geçer ve uygulanır. geçen seçimlerde ise özhan canaydın 6 senede takımı ve klübü o kadar kötü hale getirdi ki kenara çekilmek ihtiyacı duydular. tabi bir de daha önce verilen bazı sözlerin de etkisi fazlaydı.

    şu anda ise yine böyle bir komplo ortaya çıkıyor. takım ve klüp hayallerinin ötesinde iyi bir noktaya ulaştığı için sahip çıkmalar başlayacaktır. bunun için de ilk yol adnan polatı ve yönetimi zayiflatmaktır. bu olaylar bile bunun bir parçası çıkarsa şaşırmam. zaten #241281 'de mehmet cansun da böyle bir açıklama yapmış.

    dikkat ederseniz localar satışa çıkarılalı 1 sene geçmesine karşın adnan polat birden özhan canaydına bir loca tahsis etti, iki loca da eski başkanlara ve büyüklere ayırdı. bu hareketi de sanki başlayan bir komployu zayıflatmak adına atılmış bir adım gibi düşünüyorum açıkcası.

    aziz yıldırım şu anda keyif sigaralarını tüttürüyordur eminim, elinden gelen her yardımı da yapacaktır bu süreçte. bizlere düşen ise, her zamankinden daha çok destek olmaktır yönetime ve takımımıza. çünkü ben tekrar o eski günlere dönmek istemiyorum. çünkü ben galatasarayımın en yüksekte olmasını istiyorum.

    ekleme edit: bir de bu planın nedenlerinden birisi de adnan polatın seçimlerden sonra değiştirmek istediği tüzüktür. bununla ilgili de ayrıca bir başlık açılması gerekiyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın