• 31099
    "kazananı her zaman kutlamak lazım. akhisar'ı kutluyorum. başta teknik direktörleri olmak üzere tüm oyuncuları da can-ı yürekten kutluyorum herkesi. kazanan hakkını her zaman teslim etmek lazım."

    "cüneyt çakır'ı da kutluyorum. genel olarak kısmi hatalar yaptı ve bir kısmı bizim aleyhimizeydi ama olabilir bunlar futbolun içinde. genel olarak oyun içindeki duruşu iyiydi, kendisini de kutluyorum."

    "sezonun en doğru, iyi, kuvvetli başlangıçlarından birini yaptık, 3-0, 4-0 olma ihtimali yüksekti. 25. dakikadan sonra akhisar genel kurgusunu sahaya yansıtmaya başladı. dönen toplarda bizim bir adım önümüzde toplar almaya başlayınca oyundaki kontrolü aldılar."

    "maçın gidişatı 25-30'dan sonra elimizden kaçtı gibi gözüktü. derleyip toparlamamız lazımdı. tecrübeli oyuncuların ritmi ayarlamaları gerekiyordu, orada hata yaptık."

    "ikinci yarı başında çok önemli bir avantaj yakaladık fernandao'nun golüyle. sonra da ritmimizi sürdürdük. sonrasında da sezonun genel ortalamasına uygun oldu. ilk gelen topta giuliano'ya net bir faul vardı."

    "kaleyi bulan ilk atakta sezon istatistikleri gibi, sezonun bizim adımıza sıkıntı verici bir durumu, 2-1. 2-1'den sonra vakit geçiren bir rakip ama o ara el birliğiyle 3. golü yemeyi başardık. 3-2'yi bulduk sonra ama fazla da zaman kalmadı."

    "tekrar tebrik ediyorum. çok üzgünüm söylemem lazım. çok da yakındık kupaya. futbolun maalesef gayesi bu, atacaksın."*

    aykut kocaman
App Store'dan indirin Google Play'den alın