resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3488
    gereğinden fazla tartışılan futbolcu. biri beğenir, sever biri beğenmez, sevmez. niye herkes fikrini bu kadar empoze etmeye çalışıyor anlamadım ki.

    ha illa fikir belirteceksek ben pek beğenmiyorum bu arkadaşı. övülen taraflarına katılıyorum. irkçılık yapanlara da inanılmaz kızıyorum, onu da söyleyeyim. genel olarak tarihi seven ve araştıran biri olarak ben de araplara karşı ırkçı olabiliyorum bazen, dürüst olacağım. yine de ırkçı bir pislik olup bir insana ırkından dolayı önyargılı yaklaştığımı fark edersem kendimi düzeltmeye çalışıyorum hemen. sizde yapın. çok zor değil.

    kaldı ki belhanda arap bile sayılmaz ama neyse konumuz belhanda'nın ırkı değil. benim bu sempatik arkadaşı beğenmeme sebebim şut atmaması. her şeyi güzel yapıyor, ama o topla yayda buluşup eziyor ya o topu. kafayı yiyorum. ya bak illa şutör olacak değilsin. kötü şut çek kabulüm. dağa taşa vur. ama vur be abicim. vurmaya çalışıp topu ıskalasan bile kızmayacağım söz bak. he bi' de tehlikeli bölgede az daha dikkatli ol, canımsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın