resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3486
    bu sene , özellikle ikinci yarı, ndiaye gittikten sonra yerine talisca, guliano veya batalla'dan herhangi biri olsaydı şuan bulunduğumuz yerde olmazdık. bu saydığım oyuncuların istatistikleri belhanda'dan çok iyi ama belhanda bizim takımda olmayan bir şeyi yapıyor. "orta sahadan top çıkarma, topla dikine gitme ve topu 3. bölgeye taşıma" . bunu saydığımız hiç bir 10 numara yapmıyor. belhanda'nın olmadığı bütün maçlarda da aynı sıkıntıyı yaşadık zaten. o çıktıktan sonra rakip yarı alanda daha az top tutmaya ve az pozisyona girmeye başladık. o yüzden bizim için önemli bir oyuncu.

    demek istediğim aslında beşiktaş'ın sosa'lı ve talisca'lı oyunu. istatistiklerde talisca eziyor ama sosa oynarken beşiktaş daha etkili, daha efektif ve topla daha iyi oynayan bir takımdı.

    o yüzden önümüzdeki sezon da bizde kalmalı. zaten bu piyasa şartlarında ve uefa kıskacında daha iyisini alabilecek durumumuz yok. sezon başında da yazdım. 8 milyon euro'ya alınabilecek çok iyi bir orta saha yazsın maliyeti kazık diyen arkadaşlar da biz de bilelim.

    not: sineijderspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın