resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3464
    yine garip bir şekilde olmazsa olmazımız ilan edilmiş. yahu neden her maç sıçmasına rağmen maçtan bir süre sonra bu yorumlar yapılıyor? artık komik bir hal almaya başladı. bu adam ya da yerine selçuk inanın oynaması arasında hiç bir fark yok ya yok! ikisi de birbirinden yetersiz, ikisi de birbirinden kötü. mecburiyetten oynuyor işte, ha ceza sakatlık gibi durumlarda zerre umrumda olmuyor çünkü ne kendisinin ne de yedek kulübesinden yerine girebilecek adamın oyuna katkısı olmadığı gibi zararı da çok oluyor. hatta feghouli ortaya çekilip sinan sağda oynarsa daha etkili olma ihtimalimiz var ama sinan ın 90 dakika oynadığında sahada çok kaybolması sorun oluyor.

    sonuç olarak belhanda 3 metreye pas atamayarak, geride riskli top kayıpları ve pas hataları yaparak, 3.bölge de şut, tehlikeli pas, asist gibi en ufak bir etkinlik sağlayamayarak; hücum geçişlerimize, pozisyon yaratmamıza, pas oyunumuza, topa sahip olmamıza nasıl bir katkı sağladığını allah aşkına birisi bana özelden genelden bir yerlerden açıklasın. yazmaktan sıkıldım artık ama algoritmasını sevdiğimin adamının her yolu top kaybına çıkıyor. lütfen totem mi yapıyorsunuz böyle konuşarak, yapmayın. ciddi misiniz, olmayın. gerçekleri kendinize itiraf edin.

    bu adam sezon bittiği gibi kulüpten yaka paça atılmalıdır, dünya kupası falan beklemek, şut çekemeyen pas atamayan adamın 1-2 gol, asist yapıp değerini arttırmasını beklemek saçmalıktır. bugün talibi çıksa son 2 maça çıkmadan gönderilmelidir. hatta keşke udinese ye falan gitse sezon sonu tadından yenmez.

    ekleme: kendisi için takım oyununa katkı sağlıyor, şut çekemese de rakibe pres yapıyor, asist yapamasa da asistin asistini yapıyor gibi yorumlar yapan veya öyle düşünen yazar arkadaşlar yanlış anlamazlarsa özelden bana bu yaptığı şeyleri şu maçta şunu yaptı vs gibisinden yazabilir mi? saygı çerçevesinde tartışmak istiyorum. en son ne zaman misal 6 mayıs 18 akhisar galatasaray maçında feghouli nin asistinde linnese o çapraz pası 40-50 metreden atan donk kadar bile bir gole katkısı olmuş mesela? en son ne zaman isabetli bir orta açmış duran toptan veya akan oyunda? en son ne zaman bir dribblinginin sonucunda hatalı pas veya top kaybı yapmamış. sahada koşmaksa, alan kapatmaksa mevzu, tolga ciğerci ondan daha iyisini yapar o konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın