resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2526
    kendisi her türlü desteği hak ediyor. fatih hoca yine penaltı kullanmasını istemelidir ancak gomis burada başkası kullansın demelidir. dünkü maçtan sonra erman toroğlu ile levent tüzemen de değindi. 6 mayıs 2018 akhisar galatasaray maçı öncesi iki maçta da penaltı kaçıran gomis, hocası kendisini medyanın önünde teselli ettiği halde akhisar maçında penaltıyı atmamalıydı.

    bırak garry atsın, maicon atsın, donk atsın. illa rekor kırılacak diye bir şey yok ki. bu anlamsız baskı hem kendisine hem takıma zarar verdi. 11 mart 2018 galatasaray konyaapor maçı, 29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçı ve 6 mayıs 2018 akhisar galatasaray maçı; üç maç ve kaçan üç penaltı. kasem olsunşu maçların birinde puan kaybedilseydi gomis hakkında şu an benim gibi iyimser entry girenler bile bir şekilde patlardı.

    gomis kesinlikle muazzam katkı verdi. attığım 70 golün 27'si yani 3'te 1'inden fazlası kendisine ait ve yamulmuyorsam 5 de asisti var haftalar 32'yi gösterirken. kendisine müteşekkiriz lakin bundan sonra penaltı olunca arkadaşlarının kullanmasını istemelidir. averaj bile ehemmiyet arz ediyorken son iki haftada, biz her maç ve özellikle son 5-6 hafta süresinde bol keseden penaltı ve net gol fırsatları harcamamalıyız.

    umarım kalan 2 haftada 2 gol atar ve biz şampiyonluk ile rahatlarız, gomis de hem şampiyonluk hem de süper lig'de en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanına sahip olup rahatlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın