resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 143
    vallahi ne yalan söyleyeyim o zaman yazmak istedim ama malum yeni yönetim seçilmiş, taraftar kenetlenmiş yellowfriday diye bir kampanya başlatılmış vs.

    yellowfriday kampanyasının ilk günü (bkz: #2334577) sabah erken saatte balık tutmaya gittim ve dönüş yolunda stad içinde bulunan gsstore mağazasına uğradım. sabahın ilk saatleri ve kampanyanın ilk günü olduğu için burak elmas' ta oradaydı. hatta kasa kuyruğunda tam önümdeydi, ben kısıtlı bütçemle bir tane oğluma bir tane eşime ve bir tane kendime polar satın aldım. yanılmıyorsam da 400 liraya yakın bir meblağ ödedim, helali de hoş olsun. amma velakin sayın burak elmas tam önümdeydi ve kasadan sadece ama sadece bir tane atkı aldı. buraya kadar her şey normal di, ta ki ben eve gelip attığı twit i görene kadar.

    sevgili burak elmas kendi profilinden, aşağıdaki fotoğrafı paylaşmıştı. tamam hadi kampanyadır reklamdır vs. bunların hepsine tamamım, ama ne bileyim bizim zorladığımız şartları düşününce böyle bir olayın olması ve sonrasında şimdi yönetimdeki çatlaklar ve bu çatlaklığın baş sebebinin kendisi olması midemi acayip derecede midemi bulandırmıştır.

    https://pbs.twimg.com/...5JX0AIDmDX.jpg:large

    bundan sonra kendisine bakış açım nötr olacaktır. ta ki çıkıp iddaalara yanıt verene kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın