• 21
    allah izin verir de bu sezonu* şampiyon tamamlarsak, şampiyonluğun ilan edildiğinin ertesi günü fatih hocanın mustafa başkana sahip çıkması gerektiği kongredir.

    "mustafa bey devam ederse kalırım" falan demeli bence. çok büyük bir risk bu, farkındayım ama bu taraftar gönlünde mustafa cengiz'i başkan seçti bile. diğer adayların yaptığı pişmiş aşa su katmaktır. bırakın galatasaray'ın yakasını kardeşim. başkan mustafa cengiz hoca fatih terim olduğundan beri bu taraftar takımına daha bir sahip çıkıyor, benimsiyor.

    hakikaten kuvayi milliye ruhuyla gelecek bir şampiyonluk var önümüzde. bu şampiyonlukta terim'in payı yadsınamaz ama mustafa başkanın birleştirici ve sakin üslubunu ve abdürrahim albayrak'ın tabiri caizse ana şefkatini aratmayan bir tavırla takımı sahiplenmesini bir kenara atamayız. zaten dokunulmaz olan fatih terim olası şampiyonlukta yerini titanyumdan yapılmış bir zırhla korumuş olacak. ama o şampiyonlar ligi müziğini görevdeyken duyması mustaa cengiz ve abdürrahim albayrak'ın hakkı. sonuna kadar hak ettiler bu payeyi.

    takıma gösterdikleri şefkat ve fatih hocaya ellerinden geldikleri kadar sağladıkları huzurlu ortam bu takımı bu noktaya taşıdı. şimdi sıra bence fatih terim'de. hocanın belki de galatasaray kariyerinde alabileceği en büyük riskten bahsediyorum ama 7 şampiyonluk yaşamış bir teknik adamın başkanlık konusunda fikir beyan etmesinin çok da yanlış olmadığını düşünüyorum.

    hocam çıkıp, mustafa cengiz ve abdürrahim albayrak varsa ben varım diyeceksin. yoksa'sını geriye kalanlar düşünsün. bu seneyi şampiyon tamamlarsak koskoca genel kurul dahi seni karşısına alamaz. bu taraftar yıkar orayı. mustafa cengiz lehine kullan bu nüfuzunu ne olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın