• 22
    6 gün kalan maç.

    https://imgrosetta.mynet.com.tr/...2112602/728xauto.jpg

    akhisar'da herhangi bir cezalı oyuncu yok. sakatların durumu(serginho, bia, henrique, bilal kısa) ise belli değil.

    yalnız bizim bu maçta avantajımıza olabilecek şey ise akhisarspor'un tarihindeki en önemli maça bu maçtan 3 gün sonra çıkacak olması.

    2018 türkiye kupası finali.

    akhisar gibi bir ilçe takımının uefa kupası gruplarında oynama ihtimali ve okan buruk'un kariyerine bir kupa ekleme olasılığı bizim maçta rotasyona gitmelerini sağlayabilir, rotasyona gitmeseler bile kendilerini bu maça ne kadar hazırlayacakları veya zorlayacakları meçhul. okan buruk'un tudor varken galatasaray'a karşı olan hali, tarzı, tavrı, hırsı hocası fatih terim'e karşı da olacak mı? göreceğiz.

    ha maçı satsın veya maça asılmasın demiyoruz ama ölüm-kalım maçı hırsında oynayıp oynamayacaklarını merak ediyorum. sonuçta 2 tane sakat verse, kırmızı kart alsa kupa finalinde şansı kalmayabilir.

    bu maç biraz da psikolojik olarak da takipçilerimizi düşürme maçı olabilir. gerçi tüm rakipler bu hafta bizden önce oynayacak maçlarını ama sonraki hafta için bir inanç kırılması olabilir, belli olmaz.

    bizim için her şey net. diğer maçlara hiç bakmadan 3'te 3 yaptığımızda şampiyon oluyoruz. bunun için de bir zahmet bu maçı kazanalım.

    fatih terim ve aslanları bu sabah başlamışlardır zaten mesaiye. gerekli olan tek şey konsantrasyon.

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın