• 184
    mesai sona erdi ve tamamen konsantre olduğum maç artık. şu saatten sonra şu maç dışında bir şeyi düşünmek istemiyorum. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. içeride kariyer rekorumuzu egale etmek için yapmamız gereken 2/2 yapmak. kendi işini kendi bitirebilecek tek takım da biziz, en iyi bildiğimiz işi bir kez daha yapmamız gerekecek. takıma güvenmesem de hocama, tribünlere ve geçmişteki başarılarımıza güveniyorum. ayrıca derbi kazanamamamıza da güveniyorum. bu tür seriler illa biter ve bitmemesi için hiç bir neden yok. 50 bin kişi ile çökeceğiz sahadaki rakiplerimize. bu maç bittiğinde 3 puanı alan biz olacağız değerli sözlük.

    bir de başakşehir puan kaybederse artık tek yapmamız gereken 1 deplasman maçı kazanmak. fener illa takılacaktır, bizde 33. hafta şampiyonluk maçına çıkarız arena’ya.

    takım zaten haftabaşından beri maç ile yatıp maç ile kalkıyordur. hocamın dediği gibi kaldı 360. her zaman önümüzdeki maç en zoru. sizi sevenleri üzmeyin ve bize şu maçı armağan edin 4 yıldızlı takımın oyuncuları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın