resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5780
    önce hırvatistan'da, sonra yunanistan'da ve en son olarak türkiye'de inişli çıkışlı seyretmiş olan kariyerini italya'da devam ettirecek olan teknik direktör.

    galatasaray'a sosyal medya baskısı ile geldi ve aynı baskı ile gönderildi. inişli çıkışlı dedim ya, tam da öyle bir galatasaray kariyeri oldu. geldiği sezonu aldığı yerden kötü bitirdi, sonraki sezona fırtına gibi başladı ama fırtınası dindi ve tam da işlerin kopabileceği noktada bileti kesildi.

    tecrübesiz ve bazı konularda gereksiz inatçı bir kişiliği var. futbolculuk yıllarındaki tecrübelerinin üzerine birkaç sene daha menajerlik tecrübesi koyar ve hatalarından ders almayı öğrenirse, üst düzey bir teknik adam olma potansiyeline sahip. udinese tam şu an onun için biçilmiş kaftan bence. bu sezonu mümkün olan en iyi yerde bitirip seneye de kulüpte kalma fırsatını kaparsa, kendi kuracağı kadrosuyla iyi bir pozisyona yerleşip kendini daha da geliştirebilir ve ismini daha çok duyurabilir.

    kendisine karşı en ufak bir nefretim yok. hatalar yapmıştır, kalibremizde değilken getirilmiştir. fakat bunların hiçbirisi bize kendi isteğiyle yaptığı bir ayıp değildir. östersunds maçından sonraki o basın toplantısını yıllar geçse de unutmayacağım. çok değil 3 hafta sonra, wembley'de arsenal'i yenen östersunds'un tırnağı olamayacak vardar'a elenen takımın hocası sorulardan kaçarken ve basın tarafından her yerde kollanırken, kendisi aslanlar gibi çıkmış ve savunmasını yapmıştır.

    yolu açık olsun. iyisiyle kötüsüyle bu renkler için çalışmış bir isimdi. umarım daha iyi yerlerde görürüz kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın