resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1991
    2017-2018 sezonunda ryan babel, edin visca, mahmoud hassan, garry rodriguez ile birlikte en iyi oynayan kanat oyuncusu. aralarına belki ricardo quaresma ve mathieu valbuena dahil edilebilir. bu adamın takımdaki ilk senesi. çoğu oyuncu da yeni oyuncu ve ilk senelerinde bundan daha iyi bir performans zor olur, sonuçta oturmuş bir takım değil. yeni bir takımız ve sezon içinde de hoca değiştirdik.

    biraz sabretmeyi, biraz yapıcı olmayı denemekten kimseye zarar gelmez, aksine yararlı olur. artık bir insana gamsız demekten vazgeçmemiz lazım. donk'a denildi zamanında ve adam son maçlarda takımın muslera ile birlikte en iyisi. feghouli defansa gelmiyor diyorlar da ben farklı maç izlemiyorsam gayet de yardımcı oluyor. takımda ceza sahası dışından vurabilen ve bu konuda da iyi olan tek oyuncu. kanat oyuncuları içinde bu kadar zeki bir oyuncu yok. adam oyunu bilerek oynuyor. skora katkı yapıyor ve durması gerektiği yeri biliyor.

    yani sürekli insanlar aynı şeyi söylemekten sıkılmıyor, yahu bu adamın henüz ilk senesi ve gayet de faydalı. onu gönderip yerine daha iyi bir oyuncu alacağımızı düşünenleri zaten hiç anlamıyorum. takımın parası yok, ceza yeme durumu var ama biz gidip feghouli'den daha iyisini getireceğiz. sonra bir de gidip stoper, sol bek, orta saha ve forvet alacağız. yani biraz düşünün sadece ve olabilecek şeyler söyleyin. vallahi sıkıldım artık hep aynı ve saçma eleştirilerden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın