resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3302
    kendisinin bu denli eleştirilmesinin sebebi biraz da belhanda'yı evladıymışçasına sevenler, oynamadığı topu oynuyormuş gibi dayatmaya çalışanlardır.

    adamın hücum özelliklerinin yeterli olmadığını düşünüyoruz. cevaben deniyor ki adam zaten 10 numara değil. ama paylaşılan istatistikler bana hücum yönünün iyi olduğunu dayatmaya çalışıyor. madem bu adam çok başka bir topçu. kaç top kazanmış, kaç pas arası yapmış, kaç ikili mücadele kazanmış, kaç top kaybı yapmış bunları paylaş. adamlar 10 numara değil diyor ama hala 10 numara olduğunu kanıtlama çabasında.

    diyoruz ki geçen sene bir futbolcunun bildiğin gole dönüşen pası yani asisti değersiz görülürken bir başkasının ne olduğu bile belirsiz pası nasıl bu kadar değerli olabiliyor. burada anlatmak istediğimi anlamak istemeyen adamlar bir de bize hakaret ediyor. yok efendim oturma organıyla maç izliyormuşuz, düşünüyormuşuz. terbiyesiz, pis herifler. biz de mi hakaret edelim.

    ayrıca bu adamın şu rezil performansına ve verdiğimiz onca paraya yandığım için sinirliyim, öfkeliyim. yani eğlenmiyorum, bu adamın şu performansı beni haklı çıkıyorum diye mutlu etmiyor. aksine kızdırıyor. bu tepkilerimizin belki de aşırıya kaçmasının altında yatan da bu zaten.

    evet bu sezon kalan maçlarda mecbur oynatacağız farkındayım, dolayısıyla kötü oynamasını istemek gibi bir lüksümüz yok. ama bu saçma sapan istatistikler paylaşıp belhanda ligin bir numarası, avrupa'nın sayılı oyuncularından biri diye dayatmamız gerektiği anlamına gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın