resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3301
    kendisini eleştirenlere, onun bir sneijder olmadığını, yağlı surat bir başkanın berbat pr çalışmasına ve yalanlarına kurban edildiğini, hem tudor hem terim tarafından box to box gibi oynatılmak istendiğini, salt hücumcu gibi oynamadığı için, salt hücumcu gibi eleştirilmemesi gerektiğini anlatmaya çalıştık, çalıştıkça fanboylukla sıfatlandırıldık.

    hiç bir zaman eleştirmeyin demedik. kötü oynadığında kötü, iyi oynadığında iyi dedik. kendisine verilen rolü genelde iyi uyguladığı için övdük, ofansif olarak yetersiz kaldığı için kendisini bu konuda yetersiz bulup eleştirenlere haklısınız dedik.

    ama yok bir iki tane tip var, hep aynı kişiler, adam kötü oynamış, geçtim, takım yenilmiş, canımız sıkkın, gelmiş başlığına, "nerede len o fanboylar, hani len asistten önce 8636. pası verdi diyenler", hahaha lar, huhuhu lar, antu'dan bozma sinir bozan yorumlar, adamın kötü oyununun sorumlusu bizmişiz gibi yüklenmeler, falanlar, filanlar. bunlar sırf iyi oynadığında iyi oynadı dedik diye, rakiplerinden üstün olduğu istatistiklerini paylaştık diye.

    her gün aynı kısır döngü, hep aynı tipler. ne diyelim arkadaş o zaman, inşallah kötü oynar belhanda, inşallah puanlar kaybettirir bize de siz haklı çıkarsınız, siz de rahatlarsınız, sözlük de nefes alır bu sayede.

    bu mu istediğiniz? yok bu değilse ne istiyorsunuz arkadaş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın