• 1677
    arkadaşlar, başakşehir maçında aldığımız tribün cezası sebebiyle 19 nisan 2018 tarihinden beri uyku uyuyamıyorum.

    aklımda sadece sebepsiz yere aldığımız ceza ve aylardır beklediğim, festival havasında geçeceğini düşündüğüm, kar kış demeden gittiğim, tüm sezonun emeğini alacağımı düşündüğüm 29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçını kaçırdığım gerçeği var. aklımdan bir an bile çıkmıyor. kaç gündür ne zaman boşluğa düşsem, anlık bir durgunlukta bu haksızlık var bu çaresizik var.

    ancak şuan boş boş video izlerken bi aydınlanma yaşadım. bilen birileri çıkar diye buraya yazmak istedim.
    şöyleki;

    galatasaray tribünleri, en azından benim bulunduğum batı 125 bloktaki koltuğum 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçı nda yaşanan tribün olayları? nedeniyle bloke edildi.

    bu maç 15 nisanda oynandı.
    ve bu maçta yediğim ceza `numaralı bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine` olarak açıklıyor.

    ancak beni umutlandıran ve aynı zamanda umutsuzluğa iten şöyle bir gerçek var.

    açıklamada bir sonraki ev sahibi müsabaka diyor.

    bu da bizi 18 nisan 2018 galatasaray akhisarspor maçı na götürüyor. yani yukarıdaki pfdk'nın açıklamasına bakınca bir sonraki ev sahibi müsabaka kupada oynadığımız akhisar maçı olarak görünüyor.

    (ben bu maça zaten mesai saatimle çakıştığı için gidememiştim. yani girebilir miydim, giremez miydim bilmiyorum. bu yüzden yorum yapamıyorum.)

    bu mantık ile bakınca içimi umut kaplıyor ancak şöyle bir soru da aklımı kurcalıyor.

    akhisar ile oynadığımız kupa maçı 18 nisan 2018 tarihli. pfdk'nın kararları, 19 nisan 2018 tarihinde açıklanıyor.

    yani sormak istediğim, ceza aldığım maçtan sonraki ilk ev sahibi müsabakada mı çekiyorum cezayı yoksa karar açıklandıktan sonraki ilk ev sahibi müsabakada mı?

    beni mutluluğa sevk edecek cevaplarınızı bekliyorum.
    mantıklı düşününce biz cezayı yukarıda tarihini verdiğim başakşehir maçında aldık. cezamızda bu maçtan sonraki ilk ev sahibi maçına girememe cezasıydı. bu da yukarıda tarihini verdiğim akhisarspor maçında çekilmiş oluyor.

    ancak pfdk'nın cezayı akhisarspor maçından sonra açıklaması ve bu pfdk, tff gibi kurumların basiretsizliği bu mantıklı görünen olayı pisleştiriyor.

    bilen yazarlar bana mesaj atarsa çok sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın