resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 1021
    barcelona'daki paulinho yaklaşık 20 aydır aralıksız oynuyormuş önceki liglerinde farklı maç takvimi sebebiyle, sene başında çok iyi formu vardı son zamanlarda 30 dakika süre almaya başladı.

    sanıyorum maicon'da aralıksız tam 1 yıldır oynuyor, form konsantrasyon ve fizik düşüklüğü biraz anlaşılabilir. kaldı ki sene başında da hızlı bir adam değildi.

    ben yerine her türlü denayer'i tercih ederim ama maicon bu sene özellikle ilk yarıda çok iyi maçlar çıkardı. defansda iyi iş çıkarmasının yanında 4-5 tane gol attı skorlar kritikken falan. bu kadar saçma derecede aşırı reaktif olmaya gerek yok. ilk yarıda hak ettiğinden çok övülüyordu, şimdi hak ettiğinden çok gömülüyor.

    feghouliye hele bi yaz kampı yesin ya diye dokunulmazlık verildi resmen kimse ağzını açamıyor halbuki çok tartışılan belhanda'dan çok daha kötü formu. iş maicon'a gelince kendisi hiç öyle umursamaz vurdumduymaz olmamasına rağmen, gayet savaşçı hırslı bir oyuncu olmasına rağmen kendi oyuncumuza kendi takımının maçını satmak gibi şerefsizliklerle suçlamak çok acımasız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın