• 12
    $imdi buraya isim vermeden yazmak istiyorum ama isimleri vermeden olmaz.

    hürriyet gazetesi: öyle bir gazetedirki i$ine gelince galatasarayın haberini yapan i$ine gelince yapmayan taraflı kalemlere sahiptir. şöyledir; bu gazete galatasarayın aldığı galibiyetlerin çoğunu ufak kö$elere yazar, genelde takımı küçümseyen bölümlere yer verir.
    mesela; galatasaray tekerlekli basketbol takımı avrupa $ampiyonlar ligi $ampiyonu olduğunda bırakın tam sayfa ayırmayı sayfanın kö$esinde ufacık bir yer bile ayırmayıp bu büyük zaferin haberini yapmamı$tır. galatasaray basketbol takımının çoğu galibiyetini haber bile yapmamı$tır nadiren sayfanın en kö$e bölümünde galibiyetin haberi yazılır burdada takımın adı galatasaray değil gs.cafe crown dır.

    ama gelelim madalyonun öbür yüzüne. bu adamlar 15 kasım çarşamba günkü gazetenin spor sayfasına tam sayfa bir resim koymu$ başlığıda "aslanın iflası", "galatasaray fark yedi" gibi başlıklar atılmı$. karde$im biz gecen sene avrupa 4. sü olduk erkek takımıyla buna ufacık bi yer ayırdınızmı. bayan takımı avrupa 3.sü oldu buna bi ba$lık attınızmı ? fener en ufak bir galibiyet alsın hemen man$et yapın bize gelince sayfanın en görülmeyen yerine yazıyı yazın. gerçi bu gazete ercan saatçi yi köşe yazarı yapmı$ galatasaraya laf atsın diye ne beklenirki ?

    aslantepe stadının ne durumda olduğunun bir fotorafını bile koymazken i$çilerin 10 dk lık grevini man$et atıyorlar.
    kalamı$ tesislerinde ya$anan olaylar için "bir tatlı huzur alamadılar", "şampiyonluk kutlamalarını fenerliler zehir etti" gibi başlıklarıda söylemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın