• 238
    elbette tüm taraftarlarını bu gruba dahil etmek yanlış olsa da özellikle şu anki yönetimini ele alırsak ciddi kompleksleri olan kulüptür. üşenmedim aşağıdaki videoyu izledim, baya da ilginçti, zaten önceden beri bildiğim bazı şüphelerin vücut bulmasına vesile oldu.

    www.haberturk.com/2006/10/04/resim/fenerbahcetarihivideo.htm

    artık yürekten diyebilirim ki fenerbahçe spor kulübünün ve ona gönül veren bir takım kesimin fb-gs rekabeti yüzünden ciddi sorunları vardır. büyüklük tartışmaya açık bir konudur. objektif olmak gerekirse evet kabul ediyorum fenerbahçe'nin şu an itibariyle bizimkinden daha modern ve büyük bir stadı vardır ve maddi konularda bizden çok daha rahat durumdadırlar; ancak, tüm bu maddi avantajlarına rağmen tarihin hiçbir döneminde galatasaray'dan daha "başarılı" bir futbol kulübü olamamışlardır. ve yaptıkları yüksek maliyetli transferlerin birçoğu beklentileri karşılamamıştır (ortega, kezman, carlos, güiza...) bu yüzden zaten biraz karışık tarihe sahip olan bu kulüp kendisini sürekli çirkef yollarla üste çıkarmaya çalışmaktadır. bakınız burada asıl hedef aldığım kesim en başta fb yönetimi ve taraflı medyadır, fb'ye gönül vermiş herkesi suçlamak yanlış olur, çünkü onlar da bunlara maruz kalıyorlar, böyle eğitiliyorlar, düşünceleri böyle şekilleniyor. saçma sapan rekor tanımlamalarıyla, bizi kendi stadlarında 10 sene sürekli yenmeleriyle avunuyorlar ve ısrarla sidik yarıştırıyorlar. biz uefa dediğimiz vakit tarih oldu diyenler hala 6-0'la avunuyorlar ki 5 atıp kupayı aldığımız maçı nasıl öyle gözlerim dolarak hatırlamıyorsam (uefa yarı finalinde ve final+penaltılarda ağladıydım ondan) 6-0'ı hatırlayınca öyle çok ta aman aman kahrolmuyorum yani. bu tip ucuz numaraları nedeniyle kendi sevenleri dışında neredeyse herkes tarafından antipatiyle yaklaşılan bir kulüptür fenerbahçe. yalnızdır. ezik diyince kızıyorlar ama bu "ezik"liğin tam açıklaması şahsımca böyledir.

    not: saracoğlu stadının atmosferi ciddi bir fark yaratıyor, fenerbahçe'yi yakın zamanda yendik hani, takım öyle yenilmez armada değil fakat bizim süper stadımız da yolda, belki bu fark ta dengelenir seneye. kim bilir fenerbahçe aslantepe'de hiç galibiyet alamaz:) maddi konulara değinmiyorum bile, bu kadar hesaplı olarak bu kadar süper transfer yapabiliyorsak varsın böyle kalsın paranın gözü çıksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın