resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2295
    15 nisan 2018 galatasaray akbilspor maçında oyuna girdi tolga, topla buluşuyor ve drippling falan deniyor. yahu fernando gibi bir örnek var yanında. adam al ver yapıyor, gerektiği yerde uzun oynuyor ve bu gösterişsiz oyunuyla sezon başından beri herkes tarafından övülüyor. tamam, o kadar basit oynamak, çabuk oynmaka da özel bir yetenek ve tolga' dan bunu da beklemiyorum ama cristiano ronaldo sanıp da kendince bir şeyler denemek niye?

    bu oyuncuların bu gaza gelme meselesi benim çok canımı sıkıyor. yasin ne zaman sevdiğimiz bir adam oldu? topu alıp rakipten kurtulup orta yaptığında. ne zaman sevmediğimiz bir adam oldu? topu alıp rakipten kurtulup orta yapmak yerine kendi devam etmeye çalıştığı, etrafına bakarak oynamaktan vagzeçip sadece gole odaklandığında. bunu roben yapabilir ama sen roben kadar yetenekli değilsen ki değilsin, kimse senin kahrını çekmez, bunu neden anlamıyorsun? ya da kendini cidden roben kadar yetenekli mi sanıyorsun?

    tolga da akbilspor maçında aynıydı işte. oyuna girdi, garip garip işler yaptı. yahu gomis ile bir pozisyonu var ki orada da pası şans eseri verdi zaten, kötü pastı o çünkü. ama o pası başta verse hem daha basit bir iş yapmış olacak hem de daha net pozisyon olacak ki bu yanlış yaptığı pozisyon en azından faydalı davrandığı bir pozisyondu. gerisi hep zarar. bunun nedeni de kötü oyuncu olması değil, kendini olduğundan fazla şey zannetmesi. hiç denemesinler demiyorum; yine dene, çalım dene, şut dene, üzerine koymaya çalış vs. ama bu maç o maç değil işte tolga.
App Store'dan indirin Google Play'den alın