resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3157
    okudugunu anlayamayan veya okumak, arastirmak istemeyen bilincsiz gs taraftari soyle bir ozet gectigim oyuncu

    1- belhanda hucum oyuncusu degildir, orta saha oyuncusudur su an kadroda kendisine en yakin oyuncu selcuk inandir. kiyaslayacaksaniz buna gore kiyaslayin.
    2- belhanda 10 numara oynamiyor, 8 numaranin biraz daha hucuma yakinini oynuyor, yani 8.5. takimda 10 numara oynayan veya oynamaya calisan feghouli.
    3- belhanda nin asil isi hucumu yonlendirmektir yani, topu aldigi an pas attigi adam en cok alan bulan, gole en yakin adamdir, bu okudugunuzdan cok daha zor bir seydir.
    4- belhanda gamsiz degil, aksine tekmeye kafa sokan bir adamdir, dun aksam tekrarladi bunu.
    5- belhanda pas hatasi yapan bir adam cunku attigi paslarin 70% i ileriye. ileriye pas atip hata yapmayan 8 numara istiyorsaniz alternatifleriniz de bruyne, strootman. varsa paraniz, buyrun gelin alin.
    6- belhandanin 10 numarayi sevmesi onu 10 numara yapmaz, her 10 numaraya giyen amc degildir mesela melo da sneijder gelene kadar 10 numara giymistir.
    7- belhanda'nin hakli olarak elestirilebilecegi 2 konu vardir, cabuk kart gorebilmesi ve bazen oyundan 5-10 dk kopmasi. bunlar tartisilir ama belhanda'yi olmadigi bir pozisyon uzerinden elestirmek futbol cahilligidir. bunu yapanlara curling, badminton gibi daha kolay sporlar tavsiye edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın