resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1935
    kendisinin tek ama tek artısı bazen belhanda ve mariano ile kurdukları üçgenler. çünkü ne kadar eleştirsek de -ben de eleştiriyorum- adamın saf bir yeteneği var. zaten performansla falan değil o yeteneğin hatrına oynuyor. ama en azından deplasman maçlarında artık oynamamalı. dün ryan oreily ile kısa bir sohbetimiz oldu mesaj yoluyla. ona da dediğim gibi artık çok geç ama belki sivas deplasmanında falan hücumcu bir galatasaray yerine mücadeleci bir galatasaray düşünülüp belhanda kanada atılıp 4-1-4-1 formasyonunda;

    -----------------fernando----------------

    belhanda-----tolga------donk-----gary

    -----------------gomis-----------------

    yapılabilrdi. bu iyi bir düzendir falan demiyorum ama en azından mücadele gücünü arttırırdık. çünkü rakiplerin bize karşı tek silahı geriye gömülüp hızlı kenar adamlarıyla kontra yakalamaya çalışmaktan ibaret artık. bu kadronun pres ve mücadele gücü feghouli, selçuk gibi adamlara kıyasla daha fazla ama elbette yaratıcılıkları da onlarla kıyaslanmayacak oranda düşük. fakat ben bu kadronun sivas deplasmanında 2 gol yemeyeceğine inanıyorum.

    tamam, biz galatasarayız ama henüz ''biz galatasarayız'' diyebilecek bir futbol oynamıyoruz. rakibe oyunumuzu kabul ettiremiyoruz. kapanan rakibe karşı sağa sola top çevirsek de rakibi bunaltamıyoruz. madem öyle, madem ki feghouli hücum anlamında bize istediğimiz katkıyı veremiyor, o zaman oynamamasının daha yararlı olacağı kanaatindeyim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın