resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 6043
    hakkında yaklaşık 1 ay önce şöyle bir entry girmiştim (bkz: #2372549). o zaman gürültü kıyamet ve neredeyse tamamı olumsuz bir sürü şey söylenmişti sözlük ahâlisi tarafından.

    hakkında çıkan haberlerin ısmarlama olduğunu düşünmüyorum. hem galatasaray'ın bu tarz -altyapıdan yetişme ve iyi kötü uluslararası bir tecrübe sahibi- yerli oyunculara ihtiyacı var; hem de maliyet olarak kulübün kasasına çok da zarar vermeden gerçekleşebilecek bir oyuncu. gelmesi ihtimalinde deportivo ile sözleşmesini de feshedebilir, böyle bir durumda da sudan ucuz bir rotasyon oyuncusu olur(yakın gelecekte getirilmesi beklenen yabancı kısıtlaması ihtimalini saymıyorum bile).

    galatasaray taraftarındaki kibri ise -açık söyleyeyim- anlayamıyorum. kulüp maddî yönden de, sportif yönden de istediğimiz ve olmasını beklediğimiz düzeyde değil. dahası, gelecek sezon için hızlı ve doğru bir kadro yapılanmasını ivedilikle gerçekleştirmek zorundayız; zira bu sezon olur da şampiyon olamazsak üzüntümüz de, gelecek sezondan beklentimiz o nispette büyük olacak. ve en önemlisi tüm bunları kısıtlı maddî imkânlar çerçevesinde gerçekleştirmek zorundayız. böyle bir atmosferde ve fatih terim'in kadroda düşünmesi durumunda emre çolak'a sırt çevirmek akıllı ve ekonomik bir davranış biçimi değil.

    vizyondan bahserek transferine karşı çıkan taraftarlarımızı ise kulübe ve ülke futboluna uyum sağlayabilme becerisine sahip, aynı kariyer ve en önemlisi mâliyete sahip bir oyuncu göstermeye davet ediyorum. bulabilirsek -ve satarlarsa- söyledikleri ismi alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın