resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3086
    belhanda'nın iyi özellikleri var, belhanda'nın kötü özellikleri var, ne olursa olsun 10 numaralı formanın ve onun sneijder'den alınıp ona verilme şeklinin altında taraftar nezdinde eziliyor, küçük görülüyor.

    bence, dün akşam* da dahil olmak üzere sezonun genelinde takımın öne oynama eğiliminin kilit adamlarından biri belhanda'ydı, ancak onunla ilgili sürekli masaya koyduğumuz bir argüman var, belhanda beklentileri karşılamıyor.

    ancak ben bu argümanın geçerli olduğuna inanmıyorum, çünkü belhanda'dan neredeyse hiç beklentimiz olmadı, bu ülkeye bir futbol süperstarı olarak gelmedi bu adam ve havalimana ayak basıp omuzlara alındığı * anda bir kısım taraftarımız bu adamı eleştiriyordu. hemen akabinde sneijder gönderildi ve forması belhanda'ya verildi eleştirenler ve eleştiriler arttı ve artık geri dönüşü olmayan bir noktaya geldi ve de tam gaz devam ediyor. kökeni eleştiriliyor, tipi eleştiriliyor, maaşı eleştiriliyor (u: maaşı için eleştirilen futbolcuları da anlamıyorum açıkcası, dünyada hiç bir futbolcu futbol oynadığı için milyonlar kazanıyor olmamalı, ki eleştireceksek illa, en çok o maaşı verenleri eleştirmek lazım, pazarlıkta hangimiz fazlasına hayır deriz) , kısacası eleştiriliyor da eleştiriliyor ve bu bazı katkılarının görmezden gelinmesine yol açıyor. bence ligin kalanında her maç 90 dakika sahada kalması gerekiyor, çünkü takımın belhandanın organize edeceği hücum gücüne ihtiyacı var.

    he sezon bittikten sonra durumunun ne olacağı konuşulur, mevcut kontratına ve finansal durumumuza bakarsak, eğer karlı talibi çıkmazsa gelecek sezon kuvvetle muhtemel kadroda olmaya devam edecek, öyleyse belhanda'ya biçilen rol ne olacak, değerlendirilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın