resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3071
    çok ilginç argümanlarla savunulan oyuncu. aldığı para ile zaten takım mühendisliğindeki yeri ortada bu adamın. bir dünya para alıyor ve bütçe ona ayrılmış durumda. haliyle kendisi olmadığında takım daha kötü oynayacak. ancak kendisi, galatasaray takımı için yetersiz ve overpaid bir oyuncudur. he belki de takıma uygun değil. gomis dışında hiç bir oyuncu gol arayan adamlar değil. haliyle belhanda da aramayınca gomis ile arkasındaki adamlar arasında bir dünya mesafe oluyor.

    ama bu durumu çözmek yani takımı belhanda'ya uygun hale getirmek fazlasıyla masraflı bir iş. onun yerine belhanda'yı gönderip daha skorer bir oyuncu almak çok daha hesaplı bir hareket. takımımız mümkün olduğunca fazla silaha sahip olmalı ki önlem alınamaz hale gelsin. bu hali ile her deplasman aynı şeylerden bahsedeceğiz. ayrıca bu adamın olaydan ne kadar kopuk olduğuna bir örnek vermek ve bu şekilde entryi sonlandırmak istiyorum:

    9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçını babamla izledim. sakin sakin maçını izleyen adam eren-belhanda değişikliği sırasında kafayı yedi. belhanda paşam rahat rahat sanki biz 2-0 falan öndeymişiz gibi bir süre bildiğimiz yürüyerek kenara geldi. gole ihtiyacımız varken daha atik olmalı bu adam.

    ayrıca bunları yazacağım aklımın ucunda gelmezdi geçen sene sonunu baz alırsam ancak durum şu ki selçuk belhanda'dan olayı daha fazla umursuyor ve maça daha fazla etki ediyor. sırf bu durum bile yeterli belhanda eleştirimde. tek kelime ile yazık. kalan 6 haftada sarı kırmızı forma giyen her oyuncu gibi gözümde değerli kendisi ancak sonrası tamamen kara delik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın