• 118
    türkiye liginden uzak kaldığım ve herkesin maçlara şaibeli baktığı bir haftada beni korkutan maç. ancak şu da bir gerçek, gençlerbirliği deplasmanına ne zaman çekinerek gitsek galibiyet alıp dönmüşüzdür.

    başımızdaki hocamız ve takım, içinde bulunduğumuz pis düzene rağmen galibiyet için ümitlenmemi sağlıyor. bu takım bu sene herkesi üst üste koyup şampiyon olacak. isteyen istediği kadar engel olmaya çalışsın.

    gençlerbirliği çok açık bir futbol oynamayacaktır. bu noktada feghouli, belhanda, mariano ve selçuk'a önemli görevler düşüyor. oyunu açmada ve ince işleri yapmada oyuncularımız sorumluluk almalı. kontra ataklardan yine tehlikeler yaşayabiliriz. bu oynamayı tercih ettiğimiz düzende, özellikle de sağ defansımızda oynayan oyuncuların* ağır olması nedeniyle kaçınılmaz. tabi fernando'nın dönüşü bu açıkları kapatmada bize fayda sağlayacaktır. rodrigues 3-4 hafta önceki formuna birazcık yaklaşsa bile ahmet oğuz'u aptal eder orada. bunu öngörerek sağ açıkları da yardıma gelecek ve nagatamo geçen haftalarda olduğu gibi boşluklar bulacaktır. her iki bekimizin bu tarz boşlukları değerlendirmesi oyunu rakip yarı alana yıkmak için mühim. son haftalarda takım bununla ilgili pratik geliştirdi zaten. diğer yandan son haftalarda görmeye başladığımız uzaktan şutlar da hedefi bulsun bulmasın denenmeye devam edilmeli. gençlerbirliği yetenek konusunda oldukça eksik oyunculardan kurulu defansta. akıllı oynayarak duran top kazanmak çok zor olmaz diye tahmin ediyorum.

    çok özlediğimiz galatasarayımıza kavuşmya az kaldı. erken gol ve konsantrasyon ile bu maçı alır geliriz.

    inandık biz sizlere

    göreyim benim aslanlarımı. allah yardımcınız olsun!

    hedef 21

    inan edin şampiyon olacağız
App Store'dan indirin Google Play'den alın