• 25
    farklı mevkilerdeki oyuncuları kıyaslamasına problem olmayan yazar. mesela atiba mı iyi oyuncu harry kane mi derseniz yanıt bellidir. böyle bir kıyaslama yapılabilir. biri world class forvettir diğeri iyice bir orta alandır. iki oyuncunun kumaş farkı barizdir.

    fakat sorun kendisi gibi düşünmeyen insanlara takındığı saygısız tavırdır. eleştirilerin sebebi de bu saygı sorunu olan provakatif üsluptur. farklı fikirlere tahammülsüzlük genel sorunumuz. aştığımızda daha güzel bir ülke olucaz.

    yoksa iki oyuncunun fiyatına bakınca hangisinin daha iyi olduğu anlaşılıyor zaten futbol piyasasında. ha belhanda şu an galatasaray'da önemli rol üstleniyor, yerine talisca oynarsa sistem bozulur falan filan. bunlar ayrı. galatasaray'ı ilgilendiren şeyler.

    bu sözlükte hemen her türlü görüş dile getiriliyor. talisca'yı öven ilk yazar da kendisi değil. saygılı olursa karşıt fikirlilerle konuyu derinlemesine tartışabileceğini görecek. ali sami yen'in açılışını da yapmış olsa bu insanları entryleriyle küçümseyebileceği anlamına gelmez. özeleştiri yaparsa kendinde de kusur bulacağına eminim.

    fakat söylemek istediğim bir şey daha var, bu arkadaşımızı eleştirirken de abartmamak gerek. neticede hatalı bir üslup kullanmış. o hatayı onaylamıyorsak bir benzerini de yapmamakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın