• 1
    score classic goals ve score hero oyunlarını yapan firmanın yeni serisi olan akıllı telefon oyunu.

    oyunda bir takımınız var ve 1. seviyeden başlayıp online başka kullanıcılara karşı maç yapıyorsunuz. maçı atak yaparken diğer score oyunlarından da bilindiği gibi topun yönünü kendiniz belirleyerek oynuyorsunuz. defans yapmak için ise belirli aralıklarla tackling yapma imkanınız doğuyor. tackling ile bazen topu alabiliyorsunuz, ama bazen ya boşa kayıyorsunuz ya da foul yapıyorsunuz. tabi tackling hamlenizi boşa harcadığınız zaman rakibiniz siz birdaha hamle yapabilene kadar kaleye doğru daha kolay ilerleyebiliyor.

    oyunda 10 seviye var, bu seviyeleri atlamak için yıldız kazanmanız gerekiyor. o yıldızları ise maç kazanarak elde edebiliyorsunuz. maç kaybedince ise yıldız kaybedip seviye düşebiliyorsunuz. bunu biraz fifa online seasons'a benzetmişler.

    ayrıca oyunda kullanılan para birimi belirlenmiş ve hangi seviyede maç yapmak istiyorsanız o seviyeye göre katılım parası verip, kazandığınız zaman da o paranın iki katını alıyorsunuz. kaybedince doğal olarak katılım paranız da gidiyor.

    son bir konu ise takımdaki futbolcular. belirli aralıklarla fifa ultimate team'de olduğu gibi pack'ler oluyor. onlardan futbolcular çıkıyor, antrenman puanları çıkıyor ve futbolcuların becerilerini yükseltebiliyorsunuz. bazen 1-2 puanlı futbolcularla 5-6 seviyedeki rakiplere karşı oynamak durumunda kalıyorsunuz ve aradaki hız ve teknik farkını hissedebiliyorsunuz.

    neyse benden bu kadar, hazır bahar da gelmişken hayatınıza bunu sokup aile ve arkadaş ortamından geri kalmanıza vesile olacağım için şimdiden özür dilerim, hakkınızı helal edin.

    not: gözümün altı şiş, dün 4. seviyeye çıkmak için saat 3.15'e kadar oynadım. 6'da uyandım. en son score hero'ya bu kadar bağlanmıştım, onu da tüm golleri 3 yıldız, yani altın seviyesine getirip bitirmiştim. evet, manyağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın