resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 2198
    dünya kupası dışında kazanabileceği bütün kupaları alan ender oyunculardan birisi. messi ile farkı zaten kupa olarak ortada. avrupa şampiyonası kazanan bir ronaldo varken daha düşük seviyesi olan copa america kazanamayan messi var. kaldı ki arjantin milli takımı portekiz milli takımından 2-3 gömlek üstün.

    kendisi ile ilgili söylenecek fazla söz yok. futbol tarihinin görebildiği en komplike oyuncu. forvet, kanat, orta saha, farketmez nereye koyarsanız orada oynayabilecek yapıda. son zamanlarda zidane iyice serbest oynatıyor. benzema uçta ronaldo gezici oynuyor buda marke edilebilmesini zorlaştırıyor.

    işin ilginç yanı messi ile karşılaştıranlar kendini hep küçümsüyor. messi'den farkı ne bu arkadaşın. messi yetenek ronaldo çalışma ürünü deniyor. amk göster o zaman hayvan gibi çalışan 1 dünya futbolcu var hangisi ronaldo dan iyi ? bu adam 17 yaşındayken de bu şekildeydi. sporting, manu da oynamış bir adam. 2 farklı lig de oynadı performansı yükseldi. 3. farklı lige geldi performansı top noktada. bunların yanına unutulmuş bir portekizi yeniden diriltti.

    kendisini izlemek inanılmaz güzel bir olay. keşke tekrar manu'ya dönse orada izleyebilsek. çünkü real madrid ile doyum noktasına ulaştı. artık manu ile yeniden cl'de iş yapma vakti. bakalım emekli mi olacak yoksa manu'da göreceğiz mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın