• 39
    taraftar ortamlarındaki rehavet havasını anlayamadığım, bence fazlasıyla zor geçecek maç. beyler bu adamlar küme düşme hattındalar, dikkatinizi çekerim. dolayısıyla büyük takıma karşı oynayacaklarının verdiği gazla ve fenerli ve çirkef bir adet de ümit özat faktörüyle bu maça deli gibi asılacaklarını belirtmeme sanırım gerek yok. yani yok şöyle koyarız yok kucakta hoplatırız yok 5 atar 1 sayarız falan pek gerçeğe yakın durmuyor, bunu sadece sözlüktekilere değil bu lafları ağızlarından çokça duyduğum ve muhtemelen sözlüğü de takip eden heyecanlı taraftarlarımıza da diyorum.

    ankara deplasmanının uğursuzluğu da hala akıllarda. geçen sezon ya da önceki sezon zar zor 0-1 kazandığımız ve bütün maç pozisyon verdiğimiz gençlerbirliği deplasmanı dışında adam gibi galibiyetimiz yoktu orda yıllardır bunu da hatırlatma ihtiyacı hissediyorum.

    maçın galibiyetimizle biteceğini ben de düşünüyorum, oradan galibiyet alacak gücümüzün olduğunun elbette ben de farkındayım ama bu kadar rehavet de fazla. 7 maçın tamamı final, tamamı kritik. yüksek konsantrasyon ve 0 laubalilikle şampiyonluğu en geç 33. haftada ilan etmeli, 34. haftada da kordonboyu'nda gezintiye çıkmalıyız.

    haydi 12. adam, haydi fatih hocam, haydi aslanlarım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın