resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 1585
    fernando'nun yokluğunda mükemmel işler çıkarmıştır. 17/18 sezonunda bitime 7 hafta kala lidersek ligin 2. yarısında donk'tan alınan verimin rolü büyüktür. selçuk inan'a rağmen çoğu maçın genelinde orta sahaya biz hakim olduk.

    kendisini çok eleştirdik ama uzun bacakları, doğru pozisyon alması, top ve pas tekniğiyle ciddi bir alternatif oldu orta sahaya. uzun boyuyla hava toplarında sağladığı üstünlük ise muazzam.

    bir övgü de fatih terim'e. hocaya olan kızgınlığımın geçmesi mümkün değil. yaptığı şey benim nazarımda affedilmez. ama teknik direktörlüğüne hiç bir zaman laf etmedim. dünya çapında bir teknik adam. hatta bana göre manchester united'in ihtiyaç duyduğu adam.

    velhasıl donk'un bu günkü katkısı terim'in eseridir.

    netice itibarıyla yedek değil güvenilir bir rotasyon oyuncusu kazandırmıştır galatasaray'a. fahiş kontratına ayar çekmek kaydıyla 2 senelik bir yenileme bence bu zor mali şartlarda makul. böyle tecrübeli ve ritmini yakalamış futbolcular sezon içerisinde takıma çok şey katarlar. ihtiyacımız tam da bu seviye bir katkıyken yeni bir oyuncuya bonservis ödemenin manası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın