• 231
    olayların sorumlusunu galatasaray yönetimi olarak göstermişlerdir.

    tabi derbide olan olaylar galatasaray yönetimi'nin suçu, baroni'nin arda'ya omuz atması, hakemin kafasının yarılması, keita'nın madde ile gözünün şişmesi galatasaray yönetiminin suçu. ercan saatçi olayı galatasaray yönetiminin suçu. haldun üstünel'in tehdit edilmesi galatasaray yönetiminin suçu. kadının tekinin fenerbahçe seyircisinin alınmadığı maçta insanları tahrik etmesi galatasaray yönetiminin suçu. yazıklar olsun.

    şu bahsettiğim süreçten beri ortaya çıkan tabloda insanları, galatasaray camiasını gerim gerim gerdiniz. e.s'ye kol kanat gerdiniz. sonra bu taraftarın psikolojisinin iyi olmasını mı bekliyorsunuz? haftalardır yapmadığınız çirkeflik kalmadı. camia olarak amacınız sadece bu. tahrik. içinize işlemiş eziklik. bu kadar insanı gerip zeytinyağı gibi üste çıkmak ancak size yakışırdı.

    kendi adıma tekrar söylüyorum. fenerbahçe'den nefret ediyorum. onu tutanlarda aynı derece de gözüme itici geliyor. neden? bu ülkeye nefret tohumlarını ektiniz. ali şen zamanından beri bu böyle. bu olay kan davası konumuna geliyor en büyük sorumlusu sizlersiniz. dün antu.com terbiyesizliği. hiç kimse antu.com yönetimden bağımsız site demesin. bizzat yönetimin beslediği bir site orası. şimdi biraz susun. insan taklidi yapın artık. daha doğrusu bir spor klubü gibi davranın. provokatör gibi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın