• 217
    trabzonspor'da estaban'ın sakatlığı devam ettiginden 96 doğumlu uğurcan çakır yedek kulubesinde olacak. ayrıca bero, castillo, durica sakat onazi de cezalı. sakatlık ve cezalardan dolayı iki haftadır okay savunmanın ortasında görev alıyor ki gayet de iyi oynadı. fakat onazinin cezasından dolayı hubocan tekrar ilk on bire girecektir okay'da göbeğe dönecektir. yine de rakip defansta hubocan'ı okay'a veya durica'ya tercih ederim fakat orta sahada okay'ın direncini kırmamız gerekecek ki selçuk ve donk ikilisi bu konuda bana pek güven vermiyor. umarım yanılırım.

    trabzonspor bu sezon istanbulda yenilgi görmedi hatta üç maçı da ellerinden kaçırdılar bir şekilde. tabi iki takım da o zamanki havalarında değiller o yüzden bu istatistiğin pek bir anlamı yok şuan için. ayrıca taraftara çok iş düşüyor bu akşam ıslıklarla, protestolarla dar etmeli rakibe sahayı.

    benim bu maç için yaşadığım tek endişe konyaspor maçında başımıza gelenlerin tekrar etmesidir. onun dışında zorlanacağımızı düşünmüyorum. tahminim 3-1 lehimize sonuçlanacağı yönünde . hadi inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın