• 120
    hayatımda galatasaray'dan utandığım bir an yoktur ama galatasaraylılardan utandığım anlar olmuştur işte o anlardan biridir bu mali genel kurul ve bu mali genel kurulda dursun özbek'i ibra eden kim varsa hepsinden utanıyorum.

    lise bu kulübün doğduğu yer evladım olsa orada okumasını isterim ve lise ile gurur duyuyorum diye sürekli söylüyor ve yazıyorum ama yok arkadaş bir kere daha anlaşıldı ki liseci tayfa bu kulübün en büyük kamburudur, benim her zaman yazarak eleştirdiğim beğenmediğim ve açıkçası tiksindiğim zırt pırt transfer isteyen 10 sende 10 teknik direktör değiştiren sosyal medya taraftarından bile daha zararlıdır ve tiksinilmeyi asıl hak edenlerdir.

    "itham ediyorum" cümlesi tandık geldi mi ? adnan polat, dursun denen vasıfsızın yaptığının çeyreğini yapmamıştıı ama ibra edilmedi, dursun kulübün varını yoğunu sattı, söylemediği yalan yapmadığı beceriksizlik kalmadı ama duayen denen .....'lar etrafını sardı, hele ki hayrettin kozak denen kendini bilmez çıktı oylama yapılmasın diyebilecek kadar azıttı, duayenmiş, yaşlıymış geçiniz efendim bunları, insan (sadece) sırf nefes almayı sürdürüyor diye saygıyı hak etmez ve yaptıkları sırf yaşlı diye yanına bırakılmayacağı zamanlar vardır işte bu mali genel kurulda o duayen dediklerinizin %80'inin aslında hiç bir şey olduklarını anlamış olduk.

    o duayen denen ön koltukları işgal eden tipleri geçtim onların dışında kürsüye gelip iki kelime doğru konuşan bile lafının arasına kulübün sahibi lisedir, genel kuruldur falandır filandır... lan bizde istemiyoruz saf populizme kurban gitmesin sırf taraftarın dediği olmasın aklı başında insanlar gerektiğinde taraftara bile siktir çeksin kulübün iyiliği için ne gerekiyorsa yapsın ama yok arkadaş bu liseci eleman havuzundan bir şey çıkmıyor, çıkmadığı ortada kulübü 1.2 milyar tl zarara sokan gelmiş geçmiş tüm yönetimlerin %80'i lisecilerden oluşuyor.

    aklımdan asıl çıkmayan ise o duayen denen tiplerin mali kurulun başında yok esas'a ilişkin tartışmalar, yok usule göre tartışmalar, laf atmalar divan başkanına iş öğretmeler, gençlere susun kapayın çenenizi bakışları, örf, anane, etik laflarıyla bezeli cümleler kurup, dursun ibra edildikten sonra kimseden izin almadan mikrofona çıkıp seçim kazanmış gibi nutuk çekmesine , orta sıralara görüşecez görüşecez demesine tek kelime etmeyi bırak şapır şupur öpmek için sıraya girmeleridir, bakın siz "liseciler" busunuz işte ! kulübün malını mülkünü satıp buna rağmen borcu arttıran adam ibra oldu diye şapır şupur öpen tipler olarak kalacaksınız.

    utanıyorum lan sizlerden, neymiş batıya açılan pencerelermiş, hadi lan oradan batı kim siz kim, siz bir avuç elitist küçük olsun bizim olsun diyen azınlıksınız başka bir şey değil kulüp yanıyor yıkılıyor haala kalamışta ucuza çay içmenin derdinde haala adayı yaptıralım üyelere açalım derdinde olan bir güruhtan bir nane olmaz.

    bu içi boş dışı süslü çakma tipler tarafından yönetilmektense fransa'dan 3 tane adam gibi yönetici getirin gerçekten fransız kulübü olalım onlar yönetsin lan yemin ediyorum 5 seneye bu taraftarla bu potansiyelle almadık kupa bırakmaz üzerine kar'a geçeriz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın