resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14852
    açıkçası özel hayatın gizliliği bıdı bıdısı ile yaptığı zırzoplukları açıklayamayacağımız adamdır. adam demiştim değil mi?
    bu ülkede galatasaray teknik direktörünün kızının mesleği sorgulandı. masumane bir soru da değildi o soru. buram buram snobluk kokan bir ses tonuyla "kızınız garsonluk mu yapıyor?" gibi bir soru galatasaray teknik direktörüne soruldu. ha biz ülke olarak tasarruftan çok yiyiciliğe alıştığımız için batı avrupa'daki ortalama ailelerin çocuklarının genç yaşlarında ekonomik durumlarından bağımsız olarak sırf iş tecrübesi ve aileye destek olmak için garsonluk, komilik ya da kasiyerlik yapmalarını garipser hatta küçümseriz fakat ; ben o soruyu unutamıyorum. muhabirin ses tonunu dikkate alsanız sanki garsonluk değil de orospuluktan bahsediyor sanarsınız.
    şimdi gelelim bu arda efendi'ye. kendisine riekerink'in o basın toplantısını izlemesini ve nasıl konuşulacağını öğrenmesini öneririm. garsonluk değil, varoşluk ayıptır.
    not: varoş kelimesi ekonomik durumdan bağımsız olarak tamamen sosyokültürel bir sıfat olarak kullanılmıştır.

    özet: ülkede ünlü insanların özel hayatı ister istemez göz önünde, arda efendi de dikkat çekeceği yerlerde dolaşmasın. ben mesela sürekli gittiğim sessiz ve sakin mekanda süper lig'de ve ptt 1.lig'de oynayan futbolcularla karşılaşırım. bir düşünün, acaba neden nişantaşı'na değil de o mekana gidiyorlar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın