resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2518
    hagi sonrasi donemde populer hale gelen 10 numara transferlerinin en yeteneklisiydi. kendisine gelene kadar revivolar ilicler hakan yakinlar jorge loureiro felipeler vs pek cok transfer yapilmis ancak tabi ki hicbiri efsanenin yerini tutamamistir. lincoln ise ciddi anlamda hagi sonrasi galatasaray taraftarini heyecanlandiran ilk 10 numara olmustu.
    cok buyuk bir yetenegi vardi, muthis paslar muthis sutlar vs bir 10 numaradan istenecek herseye sahipti. ancak iste yetenek tek basina bir anlam ifade etmiyor. dolayisiyla karakter olarak sikintili bir insan oldugu icin hep hevesimizi kursagimizda birakti.

    adnan polat kendisine gelen yuksek teklifleri reddetmisti dogru. ancak o sezon yanlis hatirlamiyorsam uefa kupasi finali fenerbahcenin sahasinda oynanacakti ve tum taraftarlar da o kupanin tekrar kazanilacagina inanmaktaydi. oyle bir ortamda, takimdaki en yuksek teknige sahip oyunculardan birini satmasi pek mantikli degildi. ki gercekten de bence o sene kupayi kazanabilirdik ama hocalarimiz sacma sapan tercihler yaptilar. harry kewellin stoper oynadigi efsane mac 19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçı yine bu sezon oynanmistir.

    kisacasi yetenegine ihanet eden ve cok buyuk futbolcu olabilecekken siradanlasip kaybolanlardan olmustur. kendisini hic bir zaman iyi hatirlamiyorum. umarim takimimiza da bu kadar tutarsiz dengesiz adamlar bir daha transfer edilmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın