• 30236
    "fatih terim bu sezon hem başkan, hem teknik direktör, hem futbol direktörü, hem florya paşası*, hem yönetimi de idare eden, hem taraftarı toparlayan, hem camiaya mesaj veren kişi. fatih terim bugüne kadar 6 kere şampiyon olmuş. bu sene bana göre olursa en zor ve en başarılı şampiyonluğunu elde etmiş olacak. çünkü ilk kez yönetimine rağmen olacak. bu yönetimin istemeden zararı da olmuştur çünkü. işi bilmedikleri için. bilerek zarar verdikleri yok. mesela bir haber çıkarttılar; "bundan sonra stopajları oyuncular ödeyecek." dediler. senin sözleşmen var şampiyonluğa giden takımdasın, "seneye %15 gelirin düşüyor." diye haber verseler, ne kadar motive olursun?(u: merve toy burada "yıkılırım." diye cevap verdi.) işte böyle lüzumsuz işlere gerek yok.

    hani galatasaray 3 başkanla şampiyon olmuştu ya ünal aysal, duygun yarsuvat ve dursun özbek ile bu sene de öyle olacak. bu sezon da şampiyon olursa dursun özbek, mustafa cengiz ve fatih terim başkanlığında şampiyon olmuş olacak.

    hocanın 96-2000'de bile basketbolculara dahi cebinden para ödediği dönemler vardı. adım gibi eminim en çok zorlandığım sene bu sene diyecektir. çünkü yönetimine rağmen oldu, orada ali dürüst vardı, o da bağlıyordu, faruk bey vardı, burak elmas vardı, federasyonda güçlüydü. şimdi federasyonda da güçlü değil fatih terim ve galatasaray. o zamanlar hiç olmazsa o işler vardı yani. şimdi fatih terim şampiyon olursa -ki şu an birinci adaydır- bu sene başkan olarak da şampiyon olmuş olacak."

    serdar ali çelikler

    kendisi hakkında düşüncelerim belli: (bkz: serdar ali çelikler/#2360622) ancak adam bu dediklerinde haklı.

    not: arada dursun özbek övücülüğü yaptığı ve saçmaladığı bölümleri attım.

    kaynak: https://youtu.be/yVhEVcpw2rg?t=2447
App Store'dan indirin Google Play'den alın