• 5
    taraftarımızın şampiyonluk yürüyüşümüz nedeniyle * yeterli ilgi göstermediğini düşündüğüm yıllık toplantı.

    ancak bu seferki toplantının sıradan bir toplantı olmayacağı görünmekte. denetim raporunun önemli bir kısmını yine bu başlıkta bir önceki entry'mde paylaşmıştım. * bazı üyelerin de benim gibi düşündüklerini ve bu genel kurulun daha önceki bir çok genel kurula benzemeyeceğini söyledikleri görünmekte. bire bir sohbetlerimde de twitter'da takip ettiğim üyelerde de benzer söylemler görüyorum.

    ilgi gösterilmesi için aslında tam fırsatımız. milli maç arasından dolayı zaten yapacak bir şey yok.

    neden öncekiler gibi olmayacak derseniz eğer, içinde bulunduğumuz mart ayı divan toplantısında * sayın başkanımız mustafa cengiz'in dursun aydın özbek'e yaptığı son konuşmayı buraya eklemem ve hep birlikte incelememiz yeterli olacaktır.

    link: http://www.galatasaray.org/...si-gerceklesti/39115

    --- alıntı ---

    kendisinin rakamlarıyla ben mutabık değilim. 91 milyon tl’nin 7 milyon tl bağışladım dediği bölümü ki 3 aylık quarter vermiyorsun, o ise tek bir kalemde verdi sayın divan başkanımıza… 31.03.2017 tarihinden itibaren de faiz tahakkuk ettirmeye de devam etti. otel faturalına gelince… tabii ki ağırlamıştır ama biz o otel faturalarında kim, hangi gün, ne kadar kalmıştır görmek isterdik. ben suçlamıyorum. kendisinin bizzat ifade ettiği vaade farkı sözcüğünü faize çevirdi. bence kendisine yetki verilmemiş, bankalar ve finans kurumları dışında kimse üçüncü tarafa kendi şirketiniz borç verir ama faiz alamaz. bence alamaz. bu faizi aldığı anda başka bir kimliğe bürünür. ben merak ediyorum sevgili başkanım geçen aya kadar bunu bağışlamadı, neden şimdi bağışlıyor. suçlamıyorum. soruyorum. soruya yanıt verecek tabii ki. bütün bunlar olurken sayın divan başkanı; sayın başkanı tekrar uyardı, 20 aralık’ta seçim oldu. seçimden sonra yönetim kurulunu toplayıp akçalı işler yapamazsınız. yapmamanız gerekir. etikten söz etti. bağıştan söz etti. galatasaray değerlerinden söz etti. şiddetle katılıyorum. siz seçimi kaybettikten sonra bu senetleri, bu rehinleri, temlikleri düzenleyemezsiniz. bununla ilgili 22 ocak tarihli yönetim kurulu kararı alıp bunu 16 tarihine yazdıramazsınız. siz galatasaray’ın b grubu hisse senetlerini rehin edemezsiniz. temlik de edemesiniz. senet alabilirdiniz. sayın dursun özbek çoluğunun çocuğunun rızkını vermiştir. finansal kolaylık sağlamıştır. teşekkür ederim. bir fert olarak da galatasaraylı olarak da... ben kendisine dedim ne alacağın varsa al... dolar-euro bazında esasını kaybetme günah. ama siz bir bölüm bağış yapıp tekrar 5 milyon 700 bin tl’lik gecikme faizi ve ticaret kanunu açısından otel faturası yapamazsınız. 8 gün içinde vermeniz gerekiyor.

    --- alıntı ---

    dursun aydın özbek'in yaptıkları alıntıda çok ama çok net olarak görülüyor. usulsüzlük de görünüyor, "bağış yapacağım" lafı altında rehinleri, temlikleri alışı da görülüyor. 22 ocak 2018'de akşamın bir vakti stadda toplantı yapıp bu toplantıdan çıkan kararları 16 ocak 2018'e yazdırdığı da çok net görülüyor. yine "bağış yapacağım" lafının ardından tekrar 5 milyon 700 bin tl’lik gecikme faizi ile kulübe otel faturası gönderiyor.

    özellikle şu "seçimden sonra yönetim kurulunu toplayıp akçalı işler yapamazsınız." sözü resmen tüzüğün 1. maddesi olmalı, öyle bir söz.

    daha ne yapılsın, ne söylensin, ne gösterilsin bu adamın * ve yönetiminin ibra edilmemesi için bilmiyorum.

    not: sayın başkanımız mustafa cengiz konuşmasında seçim tarihini 20 aralık olarak vermiş (belki de bu şekilde siteye girildi, bilmiyorum doğrudan siteden alıntımdır) ancak olağanüstü seçimli genel kurulumuz 20 ocak 2018 tarihinde yapılmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın